Przegląd Gastronomiczny

Horeca baner 560x80 01

Mazury HoReCa – dla gastronomii, dla hotelarstwa, dla cukiernictwa i dla piekarstwa

W dniach 25-26.04.2017 roku w centrum targowo-konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się druga edycja targów Mazury HoReCA. Pierwsza edycja, która odbyła się w maju 2016 roku, cieszyła się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, gromadząc prawie 120 firm z branży i 50 Profesjonalnych Kupujących (Hosted Buyers). Towarzyszyło jej wówczas wydarzenie skierowane do klienta indywidualnego – Festiwal Smaków. Organizatorzy, wychodząc naprzeciw opiniom i oczekiwaniom wystawców, postanowili w 2017 roku rozdzielić te dwie imprezy.

Targi Mazury HoReCa są dedykowane branży hotelarskiej i gastronomicznej. Nowością w 2017 roku będzie poszerzenie tematyki o branżę piekarską i cukierniczą. Wydarzenie Mazury HoReCa odbywa się w formule B2B opartej na spotkaniach biznesowych pomiędzy Wystawcami a potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers – Profesjonalni Kupujący). Ta formuła dobrze sprawdziła się w pierwszej edycji wydarzenia, będzie zatem kontynuowana. Obecność osób decyzyjnych zarówno po stronie wystawców, jak i Hosted Buyers, umożliwi pozyskanie bezpośrednich kontaktów, nawiązanie współpracy i zawarcie umów już w Expo Mazury, w czasie trwania targów.

Podczas Mazury HoReCa 2017 odbędą się także konkursy kulinarne, które zyskały uznanie podczas pierwszej edycji - m.in. Zielona Budka Master Challenge. Wezmą w nich udział zarówno profesjonaliści, jak i uczniowie szkół gastronomicznych.

MAZURY HoReCa to:
- prezentacja szerokiej oferty produktów, akcesoriów, usług, wyposażenia dla gastronomii, hoteli, cukierni i piekarni,
- spotkanie producentów, dystrybutorów, dostawców, przedstawicieli wiodących firm z Polski i zagranicy,
- okazja do zapoznania się z najnowszymi rozwiązaniami oraz trendami w branży gastronomicznej i hotelarskiej.

Serdecznie zapraszamy do udziału w targach!
Więcej informacji na stronie internetowej http://www.mazuryhoreca.pl.

Kontakt:
Nela Strucińska
Menedżer Projektu
tel. +48 601 610 377
Nela.Strucinska@expomazury.pl

horeca

pg 560

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

 Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresemhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.