Przegląd Gastronomiczny

BANER EG PRZEGLAD GASTRONOMICZNY

FKG BANER

Zakwalifikowani w konkursie "Ale Pasztet"

Kategoria Kucharze Profesjonalni:

Dariusz Przepiórka  i  Krzysztof Panwic

Pałac Tłokinia

TŁOKINIA KOŚCIELNA

Grzegorz Mościński  Dorian Nalazek

Hotel Courtyard Marriott

WARSZAWA

Daniel Warszawski  i  Karol Płoch

Akademia Kulinarna Mariusza Nowickiego

RASZYN

Dawid Konior  i  Bartosz Puchałka

Restauracja Pastamore

BIELSKO BIAŁA

Paweł Brzeski  i  Piotr Kaszlewicz

Zamek Gniew

GNIEW

Piotr Pyczot  i  Kamil Gajda

Restauracja Carska

BIAŁOWIEŻA

Przemysław Gościniak  i  Bartłomiej Kornacki

Restauracja Pasja i Smak

CHORZÓW

Łukasz Boreczek  i  Paweł Gałecki

Hotel Restauracja Piano

LUBLIN

Beata  Słomianna  i  Jakub  Nowak

Restauracja Memo

BYDGOSZCZ

Ekipy rezerwowe:

Wojciech Kotula  i  Piotr Orzech

Hotel Czarny Potok

KRYNICA ZDRÓJ

Anna Cieślak  i  Marcin Kurzawa

Akademia Kuraszków

OBORNIKI ŚLĄSKIE


Kategoria Uczniowie Szkół Gastronomicznych:

Julita Pyźlak  i  Szymon Jadczuk

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych

SADOWNE

Jowita Zegarska  i  Piotr Żurek

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych

IŁOWA

Bartosz Wicherek  i  Patryk Wróblewski

Zespół Szkół Gastronomicznych

GORZÓW  WIELKOPOLSKI

Krzysztof Kowalski  i   Filip Ziemiński

Zespół Szkół Gospodarczych

RZESZÓW

Cyprian Fijałkowski  i  Patryk Ulbrych

Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych

BOLESŁAWIEC

Martyna Dybał  i  Martyna Słobodzian

Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych

BOLESŁAWIEC

Milena Koprowska  i  Katarzyna Polaczyk

Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego

ZIELONA  GÓRA

Mateusz  Ludwicki Joanna  Palińska

Zespół Szkół Gastronomicznych

WROCŁAW

Kamila Formela  Monika Lewkowicz

Zespół Szkół Gastronomiczno Hotelarskich

GDAŃSK

Wszystkim ekipom kucharskim, które nie zakwalifikowały się do VII edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich „Ale pasztet”-2017 serdecznie dziękujemy za zaangażowanie i wkład pracy w przygotowanie dań Konkursowych, jednocześnie zapraszamy do uczestnictwa w przyszłorocznej VIII edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich „Ale pasztet”-2018.

KAPITUŁA ORGANIZACYJNA KONKURSU DOKONAŁA DROBNYCH ZMIAN W REGULAMINIE, PROSZĘ O ZAPOZNANIE SIĘ ZE ZMIANAMI.

Firma Dajar wraz z Organizatorami Konkursu udostępnią uczestnikom Konkursu talerze do ekspediowania dań konkursowych (wzory talerzy w załączniku).

Organizatorzy Konkursu przypominają, że zgodnie z Regulaminem:

  • Zakwalifikowane ekipy kucharskie zobowiązane są do potwierdzenia swojego udziału w Konkursie (drogą elektroniczną na adres: szczygielski.piotr@interia.pl) w terminie do dnia 06 listopada 2017 roku.

Brak potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie w wyznaczonym czasie, skutkować będzie dyskwalifikacją i zastąpienie ekipy ekipą rezerwową.

  • Z dniem 06 listopada 2017 roku mija termin nadsyłania listy zapotrzebowania produktów obowiązkowych gwarantowanych przez Organizatorów.

 

ZAŁĄCZNIKI:

  1. Regulamin konkursu
  2. Harmonogram

 

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

 Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresemhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.