Przegląd Gastronomiczny

#ogródek 2020

#ogródek 2020

Specjalna wirtualna edycja Kongresu Szefów Kuchni odbędzie się 16 czerwca 2020, w godzinach 10:00-14:00. Kongres połączony jest ze specjalną edycją Forum Branży Eventowej pod hasłem #ogródek2020.

ogrodek

W programie 5 wystąpień na scenie głównej, webinary, pokoje ekspertów, podcasty, prezentacje najlepszych dostawców.

Wystąpienia Sceny Głównej:

✅ Anna Nowakowska - Nie odwołuj, przenieś się w plener.

✅ Anna Dębska - 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?

✅ Jarosław Dumanowski - Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.

✅ Rafał Głowacki - Powrót gastronomii w obiektach sportu, rekreacji i kultury - kina, stadiony, koncerty, itp.

✅ Dagmara Chmielewska, Michał Kibil, Andrzej Kruczyński - Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.

Masz pytania? Trapią Cię wątpliwości? Męczą sprzeczne informacje? W pokojach ekspertów czekać na Was będą:

# Anna Dębska, z którą porozmawiacie o podstawowych zasadach funkcjonowania restauracji w trudnych czasach.

# Barbara Świderska, która zaprasza do konsultacji na tematy związane z know-how niezbędnym do skutecznego funkcjonowania w dzisiejszych czasach.

# Przedstawiciele Magazynu Branży Gastronomicznej Szef Kuchni.

# Przedstawiciele Stowarzyszenia Branży Eventowej, którzy zapraszają do konsultacji w temacie praktycznych możliwości realizacji wydarzeń w najbliższych miesiącach.

# Przedstawiciele Euro-Toques Polska.

# Przedstawiciele Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni.

# Anna Nowakowska, która podpowie jak powiększyć powierzchnię ogródka i jak organizować wydarzenia w plenerze.

W ramach wydarzenia pojawią się webinary, których nie można przeoczyć.

1. PORADY. BEZPIECZNA RESTAURACJA. MAKRO Polska

Tracisz wiarę? Nie wiesz jakie działania mogą przynieść sukces? Wraz z Polecam Nie Polecam przygotowaliśmy dla Was serię podcastów do wysłuchania w trakcie Kongresu Ogródek 2020. Z gośćmi rozmawia Adam Kozina.

Hotel w nowej rzeczywistości - od problemu do wyzwania. Rozmowa z Michałem Kozakiem.

W wydarzeniu udział wziąć może każdy szef kuchni, zastępca szefa kuchni, właściciel lub menedżer restauracji, który zarejestruje swój udział na stronie: https://ksk.myevent.pl/ i odznaczy check box #ogródek2020

pg 560

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

 Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresemhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.